Hotel Hilton Hurghada Resort

Tilbage

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Hilton Hurghada Resort

8,7

All Inclusive hotellet Hilton Hurghada Resort har en rigtig god beliggenhed ved Hurghadas dejlige sandstrand.  På Hotel Hilton Hurghada Resort  kommer du bestemt ikke til at kede dig. Her er hele 3 swimmingpools og vandrutsjebaner for både store og små, så der er ingen undskyldning for ikke at slippe sin indre vandhund løs.  Det kan også varmt anbefales at bruge en del af ferien ved stranden. Her er et godt udvalg af vandsportsaktiviteter (mod betaling), og er du til lidt fredeligere aktiviteter, er det oplagt at snorkle rundt og opleve det farverige liv under havets overflade. Hotellet er omkranset af en flot og velplejet have, og du bor på værelser, som kan rumme op til 4 personer. Hvis børnene kan rive sig løs fra poolen, er her både legeplads og en børneklub med forskellige sjove aktiviteter (her tales ikke dansk). Hotellets All Inclusive program sørger for, at ingen i familien hverken sulter eller tørster i løbet af ferien, og ud over de måltider og drikkevarer du kan nyde på hotellet, serveres der også snacks og drinks på hotellets private strand. Vi anbefaler Hilton Hurghada Resort til alle, som vil tilbringe ferien med All Inclusive ved stranden.

Læs mere

Sunweb Selections er en samling af vores bedste hoteller til rigtigt gode priser. Her kan du nyde ferien med skønne swimmingpools, rummelige værelser og dygtige Sunweb guider. Du får selvfølgelig det hele til fantastiske priser.

Læs mere

Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

Se flere Selections

Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den ferie du ønsker!

 • Vandrutsjebaner
 • Børneklub
 • Værelser med plads til 4
 • All Inclusive
 • Privat strand

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 401
 • Samlet antal etager: antal 3
 • Klasse: komfort
 • Moderne indrettet

Flere faciliteter

Afstande

 • Ved stranden (sandstrand, liggestole, parasol)
 • Afstand til centrum: ca. 10 kilometer
 • Afstand til lufthavn ca. 5 kilometer

Læs mere

Forplejning

All inclusive

Vis priser & bestil
8,7

Gæstebedømmelse

baseret på 5 oplevelser, Se den detaljerede gæstebedømmelse

20 January 2018
"Vi havde valgt Hilton Resort og vi kom vi tidligt om morgenen, der er rigtig god betjening i receptionen. Det er første gang vi har booket en "All Inclusive" ferie, vi rejser flere gange om året, men planlægger altid vores rejser selv. Ofte er buffet kedelig efter nogle dage - men der var altid sunde retter og varierende retter. Betjeningen i restauranten - reception, ja overalt var bare i særklasse positiv og rigtig god. rigtig gode Welness faciliteter som vi brugte, beliggenheden ved strand og..."Læs mere

Vis alle anmeldelser

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38964


Deltagere

Indtast hvor mange I rejser, og hjemmesiden vil vise dig de rigtige priser og informationer.

Voksne (fra 17 år)
Børn (2-16 år)
Babyer (0 til 1 år)