Billige afbudsrejser til Bulgarien

Bestil en afbudsrejse til Bulgarien, så er du sikret en billig ferie

I Bulgarien er prisniveauet lavt, og med en afbudsrejse får du virkelig meget ferie for pengene. Bulgarien byder på fantastiske, gyldne sandstrande, spændende historiske seværdigheder og et livligt forlystelsesliv med oplevelser for hele familien.

Oplev de hyggelige badebyer langs Sortehavskysten, eller tag en afbudsrejse til Bulgariens mest festlige ferieby, Sunny Beach. Du kan også tage til historiske Nessebar, hvor du kan kombinere afslappende dage på stranden med spændende, historiske seværdigheder. Uanset om du foretrækker at holde ferie i en hyggelig ferielejlighed eller på et luksuriøst familiehotel, så byder Bulgarien på masser af afslapning og oplevelser for hele familien. Er du klar til at pakke kufferten, så bestil din billige afbudsrejse til Bulgarien hos Sunweb.

Sunny Beach

Sunny Beach

Bulgariens største og mest populære ferieby. Se mere

Nessebar

Nessebar

Oplev den smukke, gamle bydel. Se mere

Obzor

Obzor

Tag en afslappende badeferie i fredelige omgivelser. Se mere

Bulgarien – Perfekt til din nae ste afbudsrejse

Kilometervis af smukke, gyldne sandstrande og et prisniveau, som hører til blandt de laveste i Europa har de seneste år gjort Bulgarien til et af danskernes favoritrejsemål. Rejser du til Bulgarien, får du meget ferie for pengene, og foruden dejlige dage på stranden, byder Bulgariens smukke Sortehavskyst også på farverige og festlige feriebyer, historiske seværdigheder og mange udflugtsmuligheder. Du kan finde din afbudsrejse til Bulgarien her.

Deltagere

Indtast hvor mange I rejser, og hjemmesiden vil vise dig de rigtige priser og informationer.

Voksne (fra 17 år)
Børn (2-16 år)
Babyer (0 til 1 år)